zaterdag 26 september 2015

Vynck & Dekeyser winnen Sterrebosloop in Rumbeke

Thomas Dekeyser heeft de Just for Fun run in het Sterrebos in Rumbeke gewonnen.  Thomas, de tweede van vorig jaar, overbrugde de 3,75km in 11'46" en was hiermee 38 seconden vlugger dan de nummer 2 Loïc Van Oost.  Dries Devloo vervolledigde het podium op 46 seconden.
Bij de dames werd Lynn Dekeyser op een knappe 6de plaats beste dame in een tijd van 13'37" .  Lynn werd in het voorjaar al de beste vrouw op de 4,7km in Dwars door Brugge.
Thomas Dekeyser won dit jaar al de Strandloop in Heist & vorige winter behaalde hij een knappe 4de plaats in het PK Veldlopen op de korte cross.

Op de 10 kilometer was de overwinning voor Stein Vynck die 25-tal seconden voorsprong had op AVI atleet Andy Vanhaelewyn.  Wim Vlieghe finishte op 10 seconden van Andy als 3de.
Charlene Ottevaere kwam aan als eerste vrouw op een 18de stek in een tijd van 36'52".
Stein won eerder dit jaar onder meer de Stratenloop in Haacht, Joggings van Impe & Eke .

Een link naar de gedetailleerde uitslagen met voorlopig nog hier en daar een foutje vind je op www.sportsites.be/loopkalender .