vrijdag 26 december 2014

Omey , van Linden & Fincioen winnen in Tielt

Verslag 2015 => http://loopkalender.blogspot.be/2015/12/uitslagkerstcorridatielt2015.html
----------------------------------------------------------------------------------
Hans Omey heeft deze vooravond op de 5km de Kerstcorrida in Tielt op zijn naam geschreven.  De winnaar van de kerstcorrida in Deerlijk had 5 seconden voorsprong op Thijs Vandermeersch.  Simon Mestdagh werd op 22 seconden 3de.

Bij de vrouwen stond geen maat op de Belgische Kampioene 5000meter Atletiek Veerle van Linden.  Ze won de wedstrijd in een tijd van 17'52" & was hiermee ruim één minuut vlugger dan Evy Pieters.  Ex-wielrenster Veronique Coene werd 3de in 19'42".

Op de langste afstand de 9,75km was de overwinning voor Stijn Fincioen die afgelopen zondag al de beste was op de 15km in Deerlijk.  Hij liep de afstand op een licht heuvelachtig parcours in 29'42".  Jerome Philippe werd 2de op 48 seconden.  Dries Depoortere eindigde 3de op een kleine anderhalve minuut.

Stijn was eerder deze maand ook al de beste in de Kerstcorrida in Langemark & in het najaar liep hij de marathon van Eindhoven in 2h19'29".
Jerome Philippe won begin deze maand de 5de Foulées Hivernales in Watermaal Bosvoorde.  In oktober werd hij 4de op de sterk bezette halve marathon in Nazareth.

Een link naar de gedetailleerde uitslagen vind je op www.sportsites.be/loopkalender .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten