zaterdag 21 december 2013

Lies Deruddere & Davy Stieperaere winnen 1ste x-mas Fun Run De Haan

Lies Deruddere heeft deze namiddag de 1ste Christmas Fun Run in De Haan gewonnen.  Ze liep de 5km in 19'07" en had daarmee 34 seconden voorsprong op Heidi Hertveldt.  Derde dame op een 5de plaats werd Hilde Vanlaere in een tijd van 21'09".

In tegenstelling tot de meeste loopwedstrijden kwam niet een man als eerste over de streep.  Eerste bij de mannen werd Bernard Van Kerckhoven uit Brussel op een 3de plaats in 19'42".  Hij versloeg daarmee zijn stadgenoot Shendo Van Kerckhoven die over het traject 19 seconden langer liep.  Seije Berteloot werd 3de.

Op de 7,5km stond geen maat op Davy Stieperaere.  Davy liep het de afstand in een tijd van 23'41".  Hij was daarmee 16 seconden sneller dan Christoper Loose.  Dominique Verbeke mocht als 3de mee op het podium.
Davy won dit jaar 11 wedstrijden tellende voor het Ostends Loopcriterium & was onder meer de beste in Reuzenrun in Tielt, Guynemerloop , . . . .

Hannelore Vlamynck uit De Haan kwam als 8ste over de eindstreep en eindigde als eerste dame.  Ze liep het parcours in 27'52" en was daarmee een kleine 3 minuten sneller dan de 2de dame.

Een link naar alle uitslagen van dit loopevenement vind je op www.sportsites.be/loopkalender .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten