donderdag 1 mei 2014

Jeroen Hendrikx & Maarten Kersten primus in Tungrirun

Jeroen Hendrikx heeft deze namiddag de 25ste Tungrirun in Tongeren op zijn naam geschreven.  Hij versloeg na een spannende wedstrijd Geert Maes & liep de 10km in een goeie tijd van 30'37".  Op een kleine halve minuut volgde Vincent Mottoul op een 3de plaats.

In februari werd Jeroen Hendrikx in de Midwinterjogging in Kiewit nog 2de.  Andere belangrijke prestaties is zijn 4de plaats op het BK 10km piste in een tijd van 29'12"84 en liep hij vorig jaar de 5km in een tijd van 13'54"13.
Geert Maes won dit jaar de Overdrive run in Lommel & werd vorig jaar 2de op het Provinciaal Kampioenschap op de piste in Limburg.


Op de 5 kwam Maarten Kersten als eerst over de finishlijn.  Hij eindigde in een tijd van 15'49" & was daarmee 17 seconden vlugger dan Patrick Philippe en 25 seconden op Yoann Essabri.

Afgelopen winter werd Maarten Kersten 2de op het BK veldlopen bij de juniores & veroverde de provinciale titel veldlopen in Limburg

In de oudste stad van België stond ook een Ladiesrun op het programma.  Na 3km was Myriam Bierens in een tijd van 14'31".  Anabelle Van der Lely werd 2de , Xing Castermans 3de.

Een link naar de volledige uitslagen vind je op www.sportsites.be/loopkalender .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten