zaterdag 4 mei 2013

Vandeweghe & Casteele winnen Tinekescross in Heule

Verslag van 2014 => http://loopkalender.blogspot.be/2014/05/tinekescross2014heule.html

------------------------------------------------------------------------------
Lieven Vandeweghe heeft zonet de 2de Rookie run in Heule op zijn naam geschreven.  In de 2de ronde van 2,5km kon hij weglopen van zijn metgezel.  Steven Callens werd 3de en Lies Deruddere werd net zoals vorig jaar beste dame op een 7de plaats. 
Later staat ook de laatste wedstrijd van de Tinekescross in Heule op het programma namelijk de Pro Run .

Uitslag 5km

1 Lieven Vandeweghe
2 Niels Declerck
3 Steven Callens
4 Tom Opsomer
5 Pieter Vanhuyse
7 Lies Deruddere

Bij de Pro Run stond geen maat op Steven Casteele.  Hij won de wedstrijd voor de winnaar van vorig jaar Davy Stieperaere .

Een link naar de uitslagen van de Tinkescross vind je op http://www.sportsites.be/loopkalender .

1 opmerking:

  1. Was inderdaad super toffe bende, ook bij de niet winnaars zat de ambiance er goed in, zowel bij de 5 km run waar veel ervaren lopers de jongeren hielpen 'inwijden' om het tot een goed einde te brengen als bij de talloze Heulse supporters langs de weg.

    Aan de jongeren die het opgaven (eentje was nogal ziek aan de start gekomen met zijn papa om het te proberen maar moest bijna overgeven na een kleine halve kilometer) een extra proficiat om het te proberen!

    En de 10 km was heel leuk om lopen met leuke gesprekken tussen de loopsters/lopers, en ik ging er dan ook graag op in om wat molentjes te draaien op vraag van het publiek zodat ik van de run meer energie kreeg dan ik erin stopte (is dat niet het principe van kernsplitsing en kernfusie?) en de ambiance helemaal goed... 'liep'. Het tempo in beide crossen begon trouwens waanzinnig hoog, maar bravo voor alle dappere lopers dus én voor het supporterende publiek. Leuk park om door te lopen overigens en zoals het Heule betaamt: 10E/10E of TINE op TINE voor deze prachtleuk omheen de Heulebeek die op zijn mooist kabbelde deze zaterdag 3 mei 2014. Oh ja: lekker appels bij de arrivé ook.

    BeantwoordenVerwijderen