zondag 17 maart 2013

Zwinstedenloop in Sluis: De Vulder wint halve marathon

De Nederlander Tim van den Broeke heeft deze middag de Vijf van Sluis gewonnen.  De jongeman uit Vlissingen won de 4,7km in een tijd van 15'22" en was daarmee espectievelijk 4 seconden en 7 seconden vlugger dan de Belgen Jean-Baptist van Deneede & Ward Oosterlinck.
Bij de vrouwen won de Oostvlaamse Petra De Sadeleer in een tijd van 18'15".


Cedric van de Putte uit komende voor Atletiekclub Hamme heeft de Tien van Sluis gewonnen.  Hij liep de 9,6km in een tijd van 30'21"  & had een kleine minuut voorsprong op de 2de de Nederlander Michiel SchrierStephen Soetaert van loopclub Grijsloke eindigde als 3de net voor Ronnie Overgaauw die vorig jaar nog de beste was op de 4,7km.
Audrey Goesaert was als 23ste de beste dame in een tijd van 37'22" .

Stijn de Vulder heeft de halve marathon van Sluis op zijn naam geschreven in een tijd van 1h06'41".  Hij had daarmee 50 seconden voorsprong op Francis Van Steenbrugge , Dieter Brouckaert werd 3de & Nico Serroen eindigde als 4de.  Brouckaert & Serroen werden vorig jaar nog respectievelijk 1ste en 2de.
Bij de vrouwen stond geen maat op Ria Thienpont , ze eindigde als 45ste in een tijd van 1h21'24" en was daarmee beste dame.

Een link naar de uitslagen van de Zwinstedenloop in Sluis vind je op http://www.sportsites.be/loopkalender .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten