donderdag 10 januari 2013

Zondag 13 januari: Egmond Halve Marathon

Komende zondag wordt in het Nederlandse Egmond een halve marathon gelopen.  Ook nu weer komen héél veel sterke lopers aan de start in de Nederlandse Kustgemeente. Daarbij springt de Keniaan Vincent Kipruto in het oog omdat hij een persoonlijke besttijd heeft van 1h00'46" .  Bij de dames komt met Flomena Chepchirchir een wereldtopper op de halve marathon aan de start.
Daarnaast komen héél wat Belgische toppers afgezakt naar de Nederlandse kustgemeente.  Benjamin Barbier vorig jaar 11de is terug van de partij.  Daarnaast ook Stijn Fincioen winnaar van de nieuwjaarscorrida in Lombardsijde vorige week en de kerstloop in Brugge.  Daarnaast komt ook Lander van Droogenbroeck destijds 2de op de marathon van Antwerpen in 2011 aan de start.
Naast de Halve Marathon is er ook een Kwart Marathon, Business loop & Kids Challenge voor de lopers die een andere afstand verkiezen.

Deelnemerslijst van de Halve Marathon vind je op http://www.pwnegmondhalvemarathon.nl/files/2013/01/Startlijst-topatleten-EHM-8-1-2013-versie2.pdf .

Na afloop vind je een link naar de uitslag van de wedstrijden op http://www.sportsites.be/loopkalender.

Zie ook => http://loopkalender.blogspot.be/2013/01/kuma-kiprop-beste-in-egmond.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten