vrijdag 9 november 2012

Zondag Course du Souvenir

Voorbeschouwing Course du Souvernir 2013 

=> http://loopkalender.blogspot.be/2013/11/voorbeschouwing-course-du-souvenir.html

---------------------------------------------------------------------------------------------Op 11 november staat er traditioneel 'Course du Souvenir' in Ploegsteert op het programma.
Net zoals andere jaren kunnen de deelnemers kiezen tussen de 8km en de halve marathon.  De voorinschrijvingen via het internet zijn al afgesloten en er zijn voor beide loopwedstrijden ongeveer 1200 lopers reeds ingeschreven.
Wat deze wedstijd uniek maakt is het feit dat er na 1,5km er een tussenspurt is waar de beste 3 lopers een premie ontvangen.  Daarnaast komen er héél wat goeie lopers naar Ploegsteert afgezakt om dat er héél wat geldprijzen uitgedeeld worden.

De winnaar van de halve marathon krijg toch een niet onaardig bedrag van 450 Euro.  De laureaat van de 8km ontvangt 200 euro.  Er zijn ook aparte geldprijzen voor dames & veteranen voorzien.
Het deelnemersveld bij de halve marathon oog alvast héél sterk, met de voltallige top 5 van vorig jaar zullen ook dit jaar van start gaan.  Uitkijken wordt het of Alfred Cherop zichzelf kan opvolgen op de erelijst of wordt het dit keer Vandroogenbroeck, Fays, Chopin of Lemaitre die op het hoogste schavotje komen te staan.
De belangrijkste namen die we bij de voorinschrijvingen opmerken bij de 8km zijn Steven Vandecasteele, Olivier Deckmyn & Kevin Mohon vorig jaar respectievelijk 7de, 8ste en 10de.

Meer info van deze loopwedstrijd vind je op http://www.mto.be &
na afloop van de wedstrijd vind je een link met de uitslagen op http://www.sportsites.be/loopkalender .

Verslag van Course du Souvenir => http://loopkalender.blogspot.be/2012/11/cherop-bachiri-voor-het-2de-jaar-op-rij.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten