donderdag 15 augustus 2013

Rondou, Molla & Bosseler winnen in Dwars door Zaventem

Niels Rondou heeft de Halve Marathon in Dwars door Zaventem op zijn naam geschreven.  In een spannende wedstrijd won
hij in een tijd van 1h14'18" en was daarmee 4 seconden vlugger dan Walter Meert.  Op een kleine minuut eindigde
Francisco Veloso 3de.  Beste dame was Heidi Van Maele op een 33ste plaats op 218 lopers.
Rondou werd vorige week nog 2de in de Mutotoloop in Duisburg, Veloso werd in dezelfde wedstrijd 3de.

Op de 10 kilometer was de overwinning voor Demeke Molla in een tijd van 37'10".
Sander Heemeryck werd op een dikke minuut 2de.  Gerald Hansen mocht als 3de mee op het podium.  Vanhoegaerden

eindigde 33ste op 115 deelnemers en was daarmee de beste dame.
Vorige maand werd Molla in Haine-Saint-Paul nog 2de op de 5km.

Nathan Bosseler won de 5km in een tijd van 18'41".  Daarmee was hij 9 seconden vlugger dan Guy Goemans & 12 op Hans
Demereyere.  Eerste dame werd Vandamme op een 17de plaats in een tijd van 23'03".  Op deze afstand kwamen 118