dinsdag 16 juli 2019

Dubbelslag voor Mohamed Abourram in Tielt Loopt


Voor Mohamed Agourram is de tweede editie van ‘Tielt loopt’ een ware triomftocht geworden. De Kortrijkse Marokkaan won zowel de 5 als de 10km en dit op een eclatante wijze en lukte aldus een onvervalste dubbelslag.
Op de korte afstand keek hij aanvankelijk nog de kat uit de boom maar naderhand nam hij toch resoluut het initiatief om met ruime voorsprong deze proloog te winnen. Stijn Depoortere vocht zich naar een verdienstelijke tweede plek, Sem Schockaert legde beslag op rang drie. Bij de vrouwen liep Katrijn Van Hulle van start tot finish aan de leiding. De Ingelmunsterse won voor de jeugdige Stien Van Tieghem.
Op de 10km scheidde zich van meetaf aan een trio : Agourram, Eggerick en Soenens af. Een boeiende strijd om de Tieltse bloemen leek het scenario te gaan worden. Niets was echter minder waar want Agourram had in de tweede van vier lussen aan één tempoversnelling genoeg om zijn metgezellen in het verweer te duwen. Alexander Eggerick hield de soepel lopende egotripper nog even in het vizier maar bekocht finaal die inspanningen. Bij zoverre zelfs dat een niet afgevende Tim Soenens zijn club- en dorpsgenoot bij het ingaan van de ultieme ronde bij de kraag vatte en alsnog eervol tweede eindigde. Een moegestreden Eggerick werd als derde afgevlagd, coming-man Brecht Denys als vierde terwijl Jens Magnus Verhelst zich de vijfde rang toeëigende.
Bij de dames stond andermaal geen maat op het meesterschap van Charline Vanneste. De Meulebeekse hardloopster won met ruime voorsprong op clubgenote en eeuwige tweede Melissa Nobus, die op haar beurt ver voor de derde gerangschikte Carline Deseyn finishte.
De wedstrijd voor juniores over 2,5km was een kolfje naar de hand van Tom De Decker.
Donald Van Meenen, uw geknipte speaker voor alle atletiekwedstrijden, dan kan je terecht bij Donald Van Meenen contact email: vanmeenendonald@gmail.com of telefoonnummer 
0474 09 16 48
Speaker Danneels lopen in het Molenland


Link naar de uitslagen

=> http://www.lopeninhetmolenland.be/lihm2019/kalender2019.htm


in samen werken met https://www.sportsites.be/loopkalender .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten