woensdag 11 november 2015

Michiels & El Hissouf winnaars in Course du souvenir

Yannick Michiels heeft deze middag de 8,45km in Ploegsteert op zijn naam geschreven in een tijd van 23'33".  Hij versloeg de meervoudige winnaar Djamel Bachiri die op 21 seconden 2de werd.  Kosgei Ezekiel vervolledigde het podium.
Michiels werd eerder dit jaar winnaar van de wedstrijden de Trail du Barrage Nisramont & De Desselse Foorloop.

Bij de dames stond geen maat op meervoudig winnaar van de crosscup Veerle Dejaeghere die aankwam in 27'08".  Op een kleine 4 minuten werd Cameron Vandenbroucke 2de.  Op 1 november werd Veerle nog in de eerste manche van de crosscup in Mol 2de.

De Marrokaan Abdelmajid El Hissouf was de beste op de halve marathon.  Hij eindigde in een tijd van 1h02'41" & had een voorsprong van 34 seconden op Robert Matu Mwangi & 2'22" op Hamid El Mouazis.  El Hissouf was vorige maand in het Zuid-Koreaanse Incheon nog goed voor een tijd van 1h02'11" op de halve marathon.  Begin deze maand werd hij in Seoul op de marathon 8ste in een tijd van 2h10'35".
Verder werd Stijn Fincioen beste Belg op een 4de plaats in 1h06'41" & Lander Vandroogenbroeck eindigde op plaats 5 net voor Michael Brandenbourg.

Louise Deldicque eindigde in een tijd van 1h22'57" als beste atlete.